Qui Som


Aquest portal colaboratiu està mantingut per diversos colectius preocupats per diferents aspectes d’aquest nou sistema de validació pel transport públic. En concret, els colectius que han contribuit a la recopilació i anàlisi de la informació publicada a aquesta pàgina són els seguents.

Plataforma #StopPujadesTransport

Plataforma de Moviments Socials de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que lluita contra de les pujades de preu del transport públic i treballana en defensa d’ un transport a preus populars, i 100% pubilc.

Críptica

Críptica és una associació sense ànim de lucre, centrada en la defensa de la privacitat y la seguretat. Per a Críptica la privacitat és una questió tant técnica com política, que vol fer arribar a la comunitat creant un espai de confluència entre ambdues disciplines.

Pirates de Catalunya

Pirates de Catalunya és un partit polític part d’un moviment internacional. El seu ideari té cinc eixos fonamentals: els drets humans, la democràcia directa, la transparència i les dades obertes, la privacitat, i l’accés a la cultura, el coneixement i la informació.

Coordinadora Obrera Sindical

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) és una organització sindical de classe, socialista i feminista dels Països Catalans; autònoma i autogestionada; orgànica i funcionalment independent de les administracions públiques i de les patronals, així com de tot tipus d’organització política, religiosa, econòmica i/o grup de pressió.

Contacte